Avda. del Congost, 11-19, Nave 7 · 08760 Martorell (Barcelona) 649 471 266

EICALa Cuina Sense Fronteres

Coneix-nos

Elnostre nom

i la nostra història
Va sorgir de la motivació i il·lusió d’Eduard Grugués, un cuiner amb tradició familiar, que en contreure matrimoni amb Carme Llopart, van unificar la força, l’alegria i l’esperança per fer créixer amb disciplina, tenacitat i fermesa l’empresa. D’aquí el nom de EICA, Eduard i Carme.

LaCuina

Doncs som cuiners respectant els principis bàsics i tradicionals de la cuina. Amb un ampli ventall de plats a triar. Elaborats amb el temps necessari, mantenint el sabor i frescor dels seus ingredients principals. Amb els matisos adequats per a cada plat a elaborar i orientat al comensal final.

SenseFronteres

ja que no hi ha barreres en els nostres actes
Treballem de cara al client, d’una forma neta i ordenada.
No tenim límit de places, cuinem per 50 i també per 10.000 comensals, disposem de personal especialitzat i de les eines necessàries per oferir i garantir un treball amb èxit amb aquestes quantitats.
Sense límit de desplaçament, els vehicles condicionats ens porten a la cerca d’aquells que volen gaudir de la festa sent els amfitrions. Ens desplacem per tot l’estat.
Ens adaptem als pressupostos dels nostres clients, ajustant al màxim la relació qualitat/preu.
Tenim disponibilitat els 365 dies a l’any.
Amb un equip professional, entregat i il·lusionat, oferim un treball seriós, responsable i que satisfà als clients més exigents.